gosoaky-snakepit_mood_indigo_01
Solden
gosoaky-snakepit_mood_indigo_01gosoaky-snakepit_mood_indigo_backgosoaky-snakepit_inner_jacket_02gosoaky-snakepit_inner_jacket_side_blackgosoaky-snakepit_inner_jacket_back_greygosoaky-snakepit_inner_jacket_side_greygosoaky-snakepit_inner_jacket_detailgosoaky-snakepit_inner_jacket_backgosoaky-snakepit_inner_jacketgosoaky-snakepit_inner_jacket_modelgosoaky-quality
-60%51,98 € stuk
Merk: GOSOAKY
kledingmaat

Geen voorraad

snakepit 4-in-1 jas mood indigo / gosoaky

De snakepit van Gosoaky is een duurzame, super praktische jas die er bovendien ook nog knap uitziet!

Deze 4-in-één jas draag gewoon het hele jaar door! Dankzij de uitneembare bomberjacket met kap kan je hem zowel in de winter, als in het tussenseizoen als in de zomer dragen. De jas is unisex, dus zowel voor jongens als voor meisjes.  Het materiaal van de buitenste jas is volledig waterafstotend, zelfs na vele malen wassen laat hij geen nat door. Hij komt iets langer voor een goede bescherming tegen water, sneeuw en wind.

In de winter draag je de 2 jassen in elkaar voor een super bescherming tegen koude, regen, wind en sneeuw. Hiermee doorsta je elke storm. De buitenste jas in voorzien van 2 steekzakken die afgesloten kunnen worden met een rits. Alle ritsen aan de jas zijn eveneens waterdicht.

In het tussenseizoen, kan je bij droog en fris weer de binnenste jas met kap apart dragen. Deze jas is aan beide kanten even mooi afgewerkt zodat hij langs beide kanten ook kan gedragen worden. Zowel de buitenkant als de binnenkant zijn voorzien van steekzakken. Deze jas beschermt optimaal tegen wind, koude en lichte regenval. De buitenkant is in een andere stof afgewerkt dan de binnenkant zodat je kan kiezen welke kant je naar buiten draagt.

In de zomer draag je enkel de regenjas (buitenste jas) als bescherming tegen de regen.

Zo ben je het hele jaar door tegen alle weer beschermt met deze jas van GOSOAKY.

 materiaal: 50% PES, 50% PU / wind- en waterproof fabric