levering

VERZENDEN EN LEVEREN


VERZENDEN

Voor het verzenden van de pakketten werken we samen met Bpost, Post NL en DPD.
Het pakket wordt afgeleverd op het opgegeven adres.
We besteden veel aandacht aan het inpakken en verzenden van jouw bestelling. We verzenden jouw bestelling steeds in goede staat. Over eventuele klachten over levering, beschadiging bij aankomst, niet aankomen van het pakket neemt u direct contact op met Theodoor.be. Wij proberen uw klacht binnen 14 kalenderdagen op te lossen. Theodoor.be communiceert hierover met de klant via mail.
Voor beschadiging, verdwijning of andere problemen bij de koerierdienst tijdens de verzending zijn we niet aansprakelijk.
Eventuele verzendkosten worden steeds inclusief BTW vermeld.

Verzendkosten
Binnen België:  5 Euro, vanaf 100 Euro verzenden we gratis.
Naar Nederland en Luxemburg: 8,5 Euro, vanaf 150 Euro verzenden we gratis.
Naar Duitsland, Frankrijk en V.K: 15 Euro, vanaf  200 Euro verzenden we gratis.
De rest van Europa:  20 Euro, vanaf 270 Euro verzenden we gratis.

Niet opgehaalde paketten

Voor bestellingen die binnen de 14 dagen niet worden opgehaald in het postkantoor, behoudt theodoor.be zich het recht de klant een administratieve kost aan te rekenen om de kosten van het terugzenden en de administratie hiervan te dekken.

 

LEVEREN

Het pakket wordt geleverd op het opgegeven adres.
Normaliter wordt het pakket binnen de 3 werkdagen binnen België (na ontvangst van het volledige bedrag door Theodoor.be) geleverd, tenzij dit anders vermeld wordt.
Je kan er ook voor kiezen het pakket op te halen in onze winkel, jouw bestelling wordt dan gereserveerd op jouw naam, van zodra we het verschuldigde bedrag ontvangen hebben.
Je wordt er per e-mail van verwittigd dat jouw bestelling klaar ligt voor afhaling.
Passen onze openingsuren jou niet, je kan ook op afspraak jouw pakket komen ophalen. Laat ons dit weten via mail en dan plannen we een afspraak.

 

OPHALEN

Je kan er ook voor kiezen jouw bestelling op te halen in de winkel. Nadat het verschuldigde bedrag op onze rekening staat, krijg je een mail van ons dat jouw pakket klaar staat voor afhaling.

 

Toch nog vragen? Stel ze gerust via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij doen ons best om jou zo snel mogelijk te antwoorden.

Volg ons ...

facebook 100instagram 100pinterest 100